İçeriğe geç
CAM BALKON

CAM BALKON

CAM BALKON

Sistemde 8mm ve 10 mm temperli cam kullanılır rüzgâr yüküne ve darbelere karşı normal cama oranla 5 kat daha fazla dayanıklıdır. Kırıldığında ise çok küçük parçalara ayrıldığı için tehlike oluşturmaz.

Sistemin alt ve üst kısımlarında kullanılan metal aksam taşıdığı ağırlığın 10 katı daha fazla ağırlık taşıyabilecek şekilde dizayn edilen dayanıklı metal parça ve rulmanlardan oluşur. Her kanatta toplam 8 adet rulman bulunur, bu rulmanlar makine dişli yapımında kullanılan derlin malzeme ile kaplanmıştır. Diğer plastikler gibi nem ve su alma özelligi olmayıp aşınmaz bir mukavemete sahiptir.

Kanat aralarındaki plastikler (-50 + 100 ) dereceye kadar dayanıklıdır. Bu sistem dünyadaki cam balkon sistemlerinde kullanılan en iyi sistemdir. Profillerin özel dizaynından dolayı yağmur ve kar gibi etkileri minimum seviyededir.

Cam paneller tamamen toplanmak istendiğinde, kenarlara toplanarak mekanları önceki haline dönüştürür. Kullanılan özel plastik ve teker parçaları ile kapatıldığında birbirine yapışır, özel kilit sistemi sayesinde dışarıdan açılması engellenir. Küçük ve büyük cam ebatlarında sistem rahatça çalışabilmektedir.

Cam Balkon Sistemleri

Cam balkon sistemleri evinize estetik ve fonksiyonel bir balkon yaratmanızı sağlar. Kullanış olarak pratik ve görünüm olarak evinizi güzel gösterir. Cam balkon kapatma sistemlerinde tüm camlar temberli (securit) cam olup kırılması en az riski taşımaktadır. Cam balkon sistemleri katlanabilir cam balkon sistemleri ve sürgülü cam balkon sistemleri  diye sınıflandırılır.

Başarı Cephe farkıyla cam balkon kapatma sistemlerinizi biz kuralım 20 yıllık ev dekorasyon tecrübemizle sizlere yardımcı olalım. Cam balkon kapama sistemleri fiyatları için iletişime geçin.

Size bu hizmetleri en hızlı verebileceğimiz bölgeler şunlardır:

İstanbul, Avcılar, Parseller, Esenyurt, Bahçeşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Küçükçekmece,

Yenibosna, Bakırköy, Güngören, Bağcılar, Bahçelievler, Şirinevler, Mahmutbey, Altınşehir

Tadilat, onarım, inşaat işleriniz ve tüm yapı işleriniz için iletişim formunu doldurunuz.

CAM BALKON